Party JazzPic
Начин на празнуване...

Детско парти - "Бебеландия"

 

Бебешко парти: 1г. – 3г. Вариант 1

Всеки родител се вълнува, когато малкото му детенце навършва първата си годинка. Party JazzPic Ви предлага приказен карнавал за най-малките. Жирафът Жиро ще дойде на вашето тържество, за да Ви разкаже историите на Принцове, Принцеси, Малки прасенца, Червени шапки, Страшни вълци и Спящи Красавици.

Цена: 250.00лв.Бебешко парти: 1г. – 3г. – Вариант 2

Party JazzPic организира за Вашето дете Домашен Куклен Театър. Пренесете се в приказния свят на популярни, забавни и поучителни истории. Коя е любимата приказка на Вашето дете? А искате ли да я поканите в дома си?

 

Party JazzPic работи с професионални актьори и реквизит и има възможност да пресъздаде всяка от популярните приказки. Записването за "Домашен Куклен Театър" е поне две седмици предварително.

Цена: В зависимост от постановката.

 

Детско парти - "Бебеландия" - продължителност: 1 час, 2 часа
Подходящо за деца от 1 до 4 години
Партито включва: Професионално озвучаване, актьор - аниматор, помощник-аниматор, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата

Детско парти - "Teen Party"

 

Party JazzPic организира за Вашето пораснало дете Teen Party. Има една особена възраст, през която всички сме минали. Това, което Ви предлагаме са два часа състезателни игри и много дискотека. Сценарият за всяко Teen Party се изготвя с помощта на рожденика. А ние – неговите гости – ще играем по неговите правила. В края на партито ще раздадем и подаръци.

Цена: 240.00лв.

Детско парти - "Teen Party"

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 8 до 15 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, ART Face Painting, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата

Детско парти - "Планински преход"

 

За най-големите Авантюристи Party JazzPic предлага за малки и големи Планински преход на Витоша. Преходът е цял ден и включва Планински водач. Ще направим вашето събитие едно различно преживяване. Ще се разходим, а след това сами ще си сглобим покрив над главите. Хапването е от Вас, купонът по приготвянето му - от нас. След като хапнем и пийнем, ще направим няколко състезания. И отново НИКОЙ няма да си тръгне без подарък!

Детско парти/ Teen Party - "Планински преход":

Продължителност: около 5  часа
Подходящо за деца от 10 до 15 години
Партито включва: Аниматор, помощник-аниматор, планински водач, реквизит за игрите.

Всяко дете трябва:

Да бъде с подходящи дрехи и обувки

Да носи раница с вода, сандвич, плод или зеленчук

На всеки 5 деца е задължително присъствието на един родител.

Цена: В зависимост от броя на децата

 

Детско парти -
"Водно - Подводно Състезание"

 

Можете ли да плувате, а обичате ли да стоите с часове в басейна? Party JazzPic Ви предлага детско парти "Водно – Подводно състезание". Регата с истински лодки, търсене на съкровище, спасяване на удавници и много други предизвикателства за Вас, смели плувци.Party JazzPic работи с проверени басейни. За поръчка на детско парти "Водно - Подводно състезание" е задължително да можете да плувате. Записването  е около две седмици предварително.

Цена: 350.00лв.

Детско парти - "Водно - Подводно състезание"

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 6 до 13 години
Партито включва: Професионално озвучаване, Аниматор, помощник-аниматор, който е във  водата с децата, празнична украса, подарък за всяко дете, свещички за тортата, надуваеми аксесоари за игрите.

МАСКА парти

 

Представяте ли си как бихте изглеждали с оранжева коса, грим или маска? Party Jazzpic Ви предлага Маскен Бал. Ако нямате аксесоари, не се притеснявайте – ние ще Ви ги осигурим. Ще Ви направим специален и уникален сценичен грим и ще ви преобразим до неузнаваемост. Очакват Ви състезание по танци, конкурси за най-атрактивно представяне, забъркване на коктейли и много други изненади.

Цена: 240.00лв.

 

МАСКА парти 

Продължителност: 2 часа

Подходящо за деца от 5  до 12 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, ART Face Painting, аксесоари за маскен бал, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата

Детско парти - "Аз съм Принцеса"

 

Не е нужно да спим на 100 юргана, да целуваме жаби или да живеем с цяла банда джуджета, за да станем истински принцеси и да намерим своя принц. Party JazzPic Ви предлага детско парти "Аз съм Принцеса" - една приказна разходка из всички истории за принцове и принцеси. Ще се състезаваме по дамски, ще танцуваме на истински бал, а накрая всяка малка принцеса ще бъде коронясана.

Цена: 250.00лв.

*

Детско парти - "Аз съм принцеса"  

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 5 до 8 години
Партито включва: Професионално озвучаване, Принцеса, помощник-аниматор, празнична украса, аксесоари за принцеси, лакомство за всяко дете, свещички за тортата

Детско парти - "Приключенията на Анабел и Джак Попарата"

В бурните, в мрачните морета

Дебнат страшните пирати.

Ние сме безстрашните хлапета

Вместо с гюлета, ще ви целим с домати!

Party Jazzpic предлага на вашето внимание детско парти "Приключенията на Анабел" – най-страшната жена пират в историята. Как да построим истински спасителен сал, стари пиратски игри и разбира се йо-хо-хо и малко танци.

Детско парти - "Приключенията на Анабел" - продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 5 до 8 години
Партито включва: Професионално озвучаване, Най страшната пиратеса - Анабел, помощник-аниматор, пиратска украса, пиратски аксесоари, лакомство за всяко дете, свещички за тортата.

 

Цена: 240.00лв.

 

Детско парти - "Аngry birds"

Всички разгневени пилета... ГОТОВИ... НА СТАРТА... и... БУМ!
Това е парти за всички любители на стрелбата. Първо ще се преобразим, след това ще се разделим, а до края на партито ще намерим и победител. Ще изпитаме вашите умения, ще проверим колко точен ви е мерникът!

 

Цена:240.00лв.

Детско парти - "Angry Birds"

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 5 до 8 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор и помощник аниматор,Angry Birds - украса, Angry Birds - маски, лакомство за всяко дете, свещички за тортата.

Детско парти - "До края на СВЕТА и обратно"

Обичате ли да пътувате? А какви са познанията ви по география? Детско парти "До края на СВЕТА и обратно" е едно невероятно приключение, което ще ви отведе до най-екзотичните точки на света. Ще разберете интересни факти за световни забележителности, но ще има и много предизвикателства, отличаващи различните части на света. Състезанието ще завърши с международна дискотека, която ще изненада всички гости на купона. Това е едно незабравимо предизвикателство за всички, които са знаещи и можещи!

Цена: 250.00лв.

Детско парти - "До края на СВЕТА и обратно" Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 9 до 14 години
Партито включва: Професионално озвучаване, двама пътеводители, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата.

Детско парти в Детската градина

Ако искате Рожденият Ден на детето Ви да е в най-познатата му среда, изберете "Парти в Детската градина". Нашият екип ще се погрижи да превърне този ден в специален не само за рожденика, но и за всичките му приятели. 

Цена: 150.00лв.

Детско парти в детската градина

Продължителност: 1 час
Подходящо за деца от 2 до 6 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, празнична украса украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата.

Детско парти с любим герой

Обичате ли Спайдърмен или Батман, знаете ли за съществуването на Спондж Боб квадратни гащи или Мечо Пух? Party JazzPic предлага на Вашето внимание Детско Парти с любим герой:

 - Парти с Пинко розовата пантера

 - Детско Парти с Пипи дългото Чорапче;

 - Детско Парти с Червената Шапчица;

 - Детско Парти със Спайдърмен;

 - Детско Парти с Батман;

 - Детско Парти със Спондж Боб квадратни гащи;

 - Детско Парти с Мечо Пух;

 - Детско Парти с Angry birds

 - Детско Парти с Мики Маус.

Цена: 290.00лв.

Детско парти с Любим герой

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 3 до 8 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

Дестско парти  "Деца срещу родители"

Това е парти, в което Вие се състезавате рамо до рамо с Вашето дете. Бъдете част от неговия празник! Спомнете си колко беше хубаво, когато бяхме деца. А сега си представете, че има място, където времето Ви връща в детските години. Не пропускайте шанса да станете неделима част от тържеството на детето си. Обуйте си маратонките и поканете всички родители на дуел! Очакват Ви детски игри, загадки за възрастни и много танци.

Цена: 240.00лв.

Спортно състезание -
"Новите олимпийски игри" 

 

Притежавате ли състезателен дух? На какво сте готови, за да докажете, че сте по-добрият отбор? Искате ли да се борите за купата на шампионите? Ако отговорът е да, тогава детско парти "Спортна надпревара" е именно за Вас. Минаване през препятствия, щафетно бягане, стрелба - са само част от предизвикателствата, които Ви очакват с Party Jazzpic!

 

Цена: 240.00лв.

Детско парти - "Новите олимпийски игри"

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 7 до 15 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, спортни съуръжения, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата

Детско парти - "Деца срещу родители" 
Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 4 до 104 години

Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, ART Face Painting, празнична украса, лакомство за всяко дете и за всеки родител, свещички за тортата​.

Детско парти/ Teen Party - "Батукада"

Батукада е вид бразилска перкусионна музика, чиито корени са тясно свързани с африканската култура. Детско парти с Батукада е предназначено за деца, които обичат да се забавляват  с ударни музикални инструменти. Ще се ви научим на няколко различни ритъма. Разбира се ще има и игри, танци и много забавления. Не забравяйте да вземете своя подарък от аниматорите на Party JazzPic!Блоко Бринкадейра приема ученици по всяко време на годината. Всеки може да стане част от нашата група и да се докосне до магнетичните ритми на Бразилия и Африка, преплетени в едно!

Цена: 490.00лв.

Детско парти/ Teen Party - "Батукада" - продължителност: 2,5 часа
Подходящо за деца от 10 до 15 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, ударни музикални инструменти и преподавател, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

Детско Парти "Monster High"

Дойде и моментът всички деца да тръгнат на училище, но предполагали ли сте, че във вашето обикновено училище има необикновени деца? Да това са децата на чудовищата, вече тийнейджъри и готови за приклщчения. Срещнете се с Франки Щайн (дъщерята на Франкенщайн) , Клодийн Уф (дъщеря на върколак), Клео де Нил, Драколаура и много други в приключенското парти "Monster High.

Ще направим незабравини страшни и безстрашни състезания, ще видим как живеят децата на чудовищата и най-вече, ще се забавляваме докато не дойде моментът за тортата. Много танци и изненади очакват всеки страшен и безстрашен посетител!

                                                               Цена:250.00лв.

Детско парти - "Monster High" - продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 6 до 11 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, реквизит за игрите, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

Детсто Парти/ Teen Party "Шеметна Надпревара"

Детско парти/ Teen Party "Шеметна надпревара" е един различен начин да прекарате рождения си ден. Ако ви е омръзнало да празнувате рождения си ден на маса, в някое заведение, с безброй родители, които не познавате, това е Вашето парти. Шеметна надпревара" е състезание в рамките на града, в който живеете. 
Какво ще правите ако за определено време трябва да обиколите целия град? А дали Вашият отбор познава по-добре тайните улички? Налагало ли ви се е някога да бързате толкова много, само за да не пропуснете рождения си ден???
Детско парти/ Teen Party "Шеметна Надпревара" ще ви извади от рамките на обикновенота празнуване и ще Ви научи да се борите истински!

 

*"Шеметна Надпревара" е състезание, подходящо и за двама рожденици. 

Детско парти/Teen Party - "Шеметна надпревара"

продължителност: в зависимост от зададения маршрут - между 1 и 2 часа

Подходящо за деца от 12 до 18 години
Подходящо и за възраст 19 до 40 години!!!
Партито включва: Аниматор, прикрепен за всеки отбор, реквизит за игрите.

Всяко дете трябва:

Да бъде с подходящи дрехи и обувки

Да носи раница с вода и нещо сладко

Цена: В зависимост от броя на децата

Приключенията на Ана и Елза и други замръзнали герои

Заповядайте в замръзналия свят на Ана и Елза, но не забравяйте, че не само те са владетели за ледените земи. Сетете се за всички онези герои, които могат да ви изненадат по време на вълшебното пътешествие с Ана и Елза. Възможно ли е да превърнем Замръзналото кралство в пролетна приказка, ще разберете само ако участвате в предизвикателствата на двете сестри. Много забавни емоции очакват и малките и техните родители, а накрая ще завършим с истинска ледена дискотека.

Цена: 250.00лв

 Приключенията на Ана и Елза и други замръзнали герои е с продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 3 до 11 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, реквизит за игрите, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

Шпионско парти

За всички онези, които искат да станат тайни агенти, които се вълнуват от живота на шпионите и които са готови на предизвикателства от мисиите на Агент 00 и Агент 7. Сред нас има шпионин и с дружни усилия трябва да го намерим, ако не успеем да се справим за 120 минути, рискуваме тортата на рожденика. Много напрежение, логически игри, състезания за издържливост, ловкост и креативност очакват участниците в Шпионско парти.

Цена: 240.00лв.

Шпионско парти - продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 7 до 12 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, реквизит за игрите, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.