top of page
Party JazzPic
Начин на празнуване...

НОВО!

 

Приключенията на "Пес патрул"

     Пес патрул поема контрол! Време е да се впуснете в приключения, подобни на тези от любимото анимационно филмче! Превърнете се в спасителен отряд и покажете колко сте силни и смели като се преборите с нашите "Пес патрул" предизвикателства!

Цена: 310.00 лв.

424937269_943072357618354_82897966520605
434028649_980573557201567_51712247864532
421955985_943072824284974_31855879467489

Състезание "Игри на Волята"

     Едно  приключение, което ще Ви пренесе на арената и ще Ви изправи срещу най-добрите Ви приятели. В това предизвикателство игрите се играят навън всеки сезон, без значение какви са климатичните условия. Състезанията са за бързина, ловкост, сила и логика. След разделянето на отборите, децата имат малко време за стратегия и ... Action!

Цена: 440.00 лв.

Игри на волята парти
Игри на волята парти

 

 

 

Състезанието "Игри на волята е с продължителност 1.5ч -. Натовареността е съобразена с възможностите на възрастовата група. Екипът е от двама модератори, които предварително подготвят терена. Партито е подходящо за деца от 9 до 18 години.

Игри на волята парти
MasterChef party
Master Chef парти

  Това е едно истинско готварско приключение. Веднага след посрещане на децата започваме с приготвянето на отделните степени на менюто. Ако разполагаме с печка, можем да си позволим да сготвим мъфини или пица, в противен случай ще приготвяме сандвичи. Това е парти, при което няма нужда от кетъринг, защото децата сами приготвят храната си. Подготвяте само торта и пийване и започваме. Децата могат да играят както на два отбора със състезателен характер, така и всички заедно. 

Цена: 650.00 лв.

*Цената е за до 12 деца. За всяко следващо дете се заплаща по 12.00 лв.

Продължителност: 2 часа

Подходяща възраст: 8 - 13 г.

Партито включва:  Шеф - готвач, помощник-готвач, материали за до 12 деца (материалите са за три ястия - 1-во - салата на клечка, 2-ро - сандвичи/пица, солени мъфини, 3-то - сладък салам/ плодова салата/ торта), празнична украса, свещички за тортата​.

Мастър шеф детско парти
Тийн парти, Тинейджърски рожден ден, парти в зала, украса
Детско парти - "Teen Party"

 

   Party JazzPic организира за Вашето пораснало дете Teen Party. Има една особена възраст, през която всички сме минали. Това, което Ви предлагаме са два часа състезателни игри и много дискотека. Сценарият за всяко Teen Party се изготвя с помощта на рожденика. А ние – неговите гости – ще играем по неговите правила. В края на партито ще раздадем и подаръци.

Цена: 330.00лв.

Детско парти - "Teen Party"

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 8 до 15 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, ART Face Painting, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата

детско парти Сървайвър, игри за оцеляване
Сървайвър парти 

       Сървайвър парти е приключение, което може да се изиграе както в зала, така и сред природата и то във всеки сезон. Организирали сме Сървайвър парти в планината през лятото, през снецните зимни месеци и разбира се в пролетно-есенния период, когато игрите за оцеляване са най-истински. Игрите са както физически, така и стратегически и логически. Започваме със събиране на ресурси за оцеляване, а преди финалните танци, задължително трябва да построим и собствен дом.

Цена: 350.00 лв.

Продължителност: 2 часа

Подходяща възраст: 8 - 15 г.

Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, реквизит за игрите, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

МАСКА парти

 

   Представяте ли си как бихте изглеждали с оранжева коса, грим или маска? Party Jazzpic Ви предлага Маскен Бал. Ако нямате аксесоари, не се притеснявайте – ние ще Ви ги осигурим. Ще Ви направим специален и уникален сценичен грим и ще ви преобразим до неузнаваемост. Очакват Ви състезание по танци, конкурси за най-атрактивно представяне, забъркване на коктейли и много други изненади.

Цена: 310.00лв.

 

princess Belle, принцеско парти
Маска парти, детски рожден ден, аксесоари

Продължителност: 2 часа;

Подходящо за деца от 5  до 12 години;


Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, ART Face Painting, аксесоари за маскен бал, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички и фонтанза тортата

Маска парти, аксесоари, рожден ден
Детско парти - "Аз съм Принцеса"

 

      Не е нужно да спим на 100 юргана, да целуваме жаби или да живеем с цяла банда джуджета, за да станем истински принцеси и да намерим своя принц. Party JazzPic Ви предлага детско парти "Аз съм Принцеса" - една приказна разходка из всички истории за принцове и принцеси. Ще се състезаваме по дамски, ще танцуваме на истински бал, а накрая всяка малка принцеса ще бъде коронясана.

Цена: 350.00лв.

*

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 5 до 8 години
Партито включва: Професионално озвучаване, Принцеса, помощник-аниматор, празнична украса, аксесоари за принцеси, лакомство за всяко дете, свещички за тортата

Пижама парти

    Пижама парти е едно от най-вълнуващите партита, което може да бъде реализирано както в зала, така и в домашни условия. Обличате си пижамите, каните гостите си с най-официалните си спални дрехи и скачаме върху завивките! Да - има състезания с възглавници, завивки и други сънливи реквизити, но последното, което може да Ви се случи е да заспите. Очакват Ви луди игри, щури танци и безброй нови и неочаквани предизвикателства.

Цена: 330.00 лв. 

Пижама парти, детско парти, пижами

Продължителност: 2 часа

Подходяща възраст: 5 - 15 г.

На това парти се ходи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с възглавница!

Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, реквизит за игрите, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

Шпионско парти

Шпионско парти, шпионски игри, агент 007, детско парти, парти

        За всички онези, които искат да станат тайни агенти, които се вълнуват от живота на шпионите и които са готови на предизвикателства от мисиите на Агент 00 и Агент 7. Сред нас има шпионин и с дружни усилия трябва да го намерим, ако не успеем да се справим за 120 минути, рискуваме тортата на рожденика. Много напрежение, логически игри, състезания за издържливост, ловкост и креативност очакват участниците в Шпионско парти.

Цена: 320.00лв.

Шпионско парти - продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 7 до 12 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, реквизит за игрите, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

Детско парти - "До края на СВЕТА и обратно"

Околосветско парти, детско парти, приключение

      Обичате ли да пътувате? А какви са познанията ви по география? Детско парти "До края на СВЕТА и обратно" е едно невероятно приключение, което ще ви отведе до най-екзотичните точки на света. Ще разберете интересни факти за световни забележителности, но ще има и много предизвикателства, отличаващи различните части на света. Състезанието ще завърши с международна дискотека, която ще изненада всички гости на купона. Това е едно незабравимо предизвикателство за всички, които са знаещи и можещи!

Цена: 340.00лв.

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 9 до 14 години
Партито включва: Професионално озвучаване, двама пътеводители, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата.

Детсто Парти/ Teen Party "Шеметна Надпревара"

Шеметна надпревара, treasure hunt, парти, тийн

    "Шеметна надпревара" е състезание, което може да бъде реализирано във всеки град. Целта на участниците е да открият паметници на културата, известни места и типични локации за избрания град. Единственият начин да се справят е само, търсейки помощ от хората по улиците, защото участниците нямат право на информационни материали, интернет, телефони и таблети, както и парични средства. Ще успеят ли да се справят по-бързо от другия отбор? В търсенето на различните локации, като препадствия по пътя си отборите ще имат и различни предизвикателства, които ще ги забавят да стигнат до финала.

"Шеметна надпревара е приключение, с помощта на което можете да научите историята на всеки град по интересен и забавен начин.

Продължителност: 1,5 - 2 часа

Подходящо за деца над 13 години

Препоръчителен брой участници - поне 10

Екип от двама модератори -  Цена: 480.00 лв./ Екип от четирима модератори - Цена:  750.00 лв.

Детско парти в Детската градина

       Ако искате Рожденият Ден на детето Ви да е в най-познатата му среда, изберете "Парти в Детската градина". Нашият екип ще се погрижи да превърне този ден в специален не само за рожденика, но и за всичките му приятели. 

Цена: 220.00лв.

Детско парти в детската градина

Продължителност: 1 час
Подходящо за деца от 2 до 6 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, празнична украса украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата.

Парти в детска градина, детско парти, деца
Дестско парти  "Деца срещу родители"

     Това е парти, в което Вие се състезавате рамо до рамо с Вашето дете. Бъдете част от неговия празник! Спомнете си колко беше хубаво, когато бяхме деца. А сега си представете, че има място, където времето Ви връща в детските години. Не пропускайте шанса да станете неделима част от тържеството на детето си. Обуйте си маратонките и поканете всички родители на дуел! Очакват Ви детски игри, загадки за възрастни и много танци.

Цена: 350.00лв.

деца срещу родители, детско парти, състезания

Детско парти - "Деца срещу родители" 
Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 4 до 104 години

Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, ART Face Painting, празнична украса, лакомство за всяко дете и за всеки родител, свещички за тортата​.

Новите Олимпийски игри, парти за деца, детско парти, спортно парти, състезание
Спортно състезание -
"Новите олимпийски игри" 

 

     Притежавате ли състезателен дух? На какво сте готови, за да докажете, че сте по-добрият отбор? Искате ли да се борите за купата на шампионите? Ако отговорът е да, тогава детско парти "Спортна надпревара" е именно за Вас. Минаване през препятствия, щафетно бягане, стрелба - са само част от предизвикателствата, които Ви очакват с Party Jazzpic!

 

Цена: 310.00лв.

Детско парти - "Новите олимпийски игри"

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 7 до 15 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор,

спортни съуръжения, празнична украса, лакомство за всяко дете,

свещички за тортата

Новите Олимпийски игри, парти за деца, детско парти, спортно парти, състезание
princess Belle, Paw patrol, Chase Paw Patrol
Детско парти с любим герой

     Обичате ли Спайдърмен или Батман, знаете ли за съществуването на Спондж Боб квадратни гащи или Мечо Пух? Party JazzPic предлага на Вашето внимание Детско Парти с любим герой:

 - Парти с принцеса по избор;

 - Детско Парти с куче от Пес Патрул;

 - Детско Парти със Супер Марио;

 - Детско Парти със Спайдърмен;

 - Детско Парти с Батман;

 - Детско Парти с Маша или Мечока;

 - Детско Парти с Мечо Пух;

 - Детско Парти с Калинката или Черния котарак;

 - Детско Парти с Мики Маус и много други.

Цена: 450.00лв.

Детско парти с Любим герой

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 3 до 8 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, облечен в избран от Вас костюм, помощник-аниматор, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

Приключенията на Ана и Елза и други замръзнали герои

детско парти Елза, Замръзналото кралство, Елза и Ана, Frozen

    Заповядайте в замръзналия свят на Ана и Елза, но не забравяйте, че не само те са владетели за ледените земи. Сетете се за всички онези герои, които могат да ви изненадат по време на вълшебното пътешествие с Ана и Елза. Възможно ли е да превърнем Замръзналото кралство в пролетна приказка, ще разберете само ако участвате в предизвикателствата на двете сестри. Много забавни емоции очакват и малките и техните родители, а накрая ще завършим с истинска ледена дискотека.

Цена: 360.00лв

 Приключенията на Ана и Елза и други замръзнали герои е с продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 3 до 11 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, реквизит за игрите, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

детско парти Елза, Замръзналото кралство, Елза и Ана, Frozen
Детско парти/ Teen Party - "Батукада"

      Батукада е вид бразилска перкусионна музика, чиито корени са тясно свързани с африканската култура. Детско парти с Батукада е предназначено за деца, които обичат да се забавляват  с ударни музикални инструменти. Ще се ви научим на няколко различни ритъма. Разбира се ще има и игри, танци и много забавления. Не забравяйте да вземете своя подарък от аниматорите на Party JazzPic!Блоко Бринкадейра приема ученици по всяко време на годината. Всеки може да стане част от нашата група и да се докосне до магнетичните ритми на Бразилия и Африка, преплетени в едно!

Цена: В зависимост от броя на децата 

Детско парти/ Teen Party - "Батукада" - продължителност: 2,5 часа
Подходящо за деца от 10 до 15 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, ударни музикални инструменти и преподавател, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

Детско Парти "Monster High"

    Дойде и моментът всички деца да тръгнат на училище, но предполагали ли сте, че във вашето обикновено училище има необикновени деца? Да това са децата на чудовищата, вече тийнейджъри и готови за приклщчения. Срещнете се с Франки Щайн (дъщерята на Франкенщайн) , Клодийн Уф (дъщеря на върколак), Клео де Нил, Драколаура и много други в приключенското парти "Monster High.

Ще направим незабравини страшни и безстрашни състезания, ще видим как живеят децата на чудовищата и най-вече, ще се забавляваме докато не дойде моментът за тортата. Много танци и изненади очакват всеки страшен и безстрашен посетител!

                                                               Цена: 310.00лв.

Детско парти - "Monster High" - продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 6 до 11 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор, помощник-аниматор, реквизит за игрите, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата​.

Детско парти -
"Водно - Подводно Състезание"

 

Можете ли да плувате, а обичате ли да стоите с часове в басейна? Party JazzPic Ви предлага детско парти "Водно – Подводно състезание". Регата с истински лодки, търсене на съкровище, спасяване на удавници и много други предизвикателства за Вас, смели плувци.Party JazzPic работи с проверени басейни. За поръчка на детско парти "Водно - Подводно състезание" е задължително да можете да плувате. Записването  е около две седмици предварително.

Цена: 480.00лв.

Водно парти, детско водно парти, басейн, лято, парти на открито

Детско парти - "Водно - Подводно състезание"

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 6 до 13 години
Партито включва: Професионално озвучаване, Аниматор, помощник-аниматор, който е във  водата с децата, празнична украса, подарък за всяко дете, свещички за тортата, надуваеми аксесоари за игрите.

Детско парти - "Приключенията на Анабел и Джак Попарата"

В бурните, в мрачните морета

Дебнат страшните пирати.

Ние сме безстрашните хлапета

Вместо с гюлета, ще ви целим с домати!

Party Jazzpic предлага на вашето внимание детско парти "Приключенията на Анабел" – най-страшната жена пират в историята. Как да построим истински спасителен сал, стари пиратски игри и разбира се йо-хо-хо и малко танци.
Пиратско парти, приключения, детско парти,

Детско парти - "Приключенията на Анабел" - продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 5 до 8 години
Партито включва: Професионално озвучаване, Най страшната пиратеса - Анабел, помощник-аниматор, пиратска украса, пиратски аксесоари, лакомство за всяко дете, свещички за тортата.

 

Цена: 310.00лв.

 

Детско парти - "Планински преход"

 

За най-големите Авантюристи Party JazzPic предлага за малки и големи Планински преход на Витоша. Преходът е цял ден и включва Планински водач. Ще направим вашето събитие едно различно преживяване. Ще се разходим, а след това сами ще си сглобим покрив над главите. Хапването е от Вас, купонът по приготвянето му - от нас. След като хапнем и пийнем, ще направим няколко състезания. И отново НИКОЙ няма да си тръгне без подарък!

Детско парти/ Teen Party - "Планински преход":

Продължителност: около 5  часа
Подходящо за деца от 10 до 15 години
Партито включва: Аниматор, помощник-аниматор, планински водач, реквизит за игрите.

Всяко дете трябва:

Да бъде с подходящи дрехи и обувки

Да носи раница с вода, сандвич, плод или зеленчук

На всеки 5 деца е задължително присъствието на един родител.

Цена: В зависимост от броя на децата

 

Планински преход, парти, детско парти, гора, природа

Детско парти - "Аngry birds"

Всички разгневени пилета... ГОТОВИ... НА СТАРТА... и... БУМ!
Това е парти за всички любители на стрелбата. Първо ще се преобразим, след това ще се разделим, а до края на партито ще намерим и победител. Ще изпитаме вашите умения, ще проверим колко точен ви е мерникът!

 

Цена: 310.00лв.

Детско парти - "Angry Birds"

Продължителност: 2 часа
Подходящо за деца от 5 до 8 години
Партито включва: Професионално озвучаване, аниматор и помощник аниматор,Angry Birds - украса, Angry Birds - маски, лакомство за всяко дете, свещички за тортата.

Angry birds, детско парти, Енгри бърдс, парти джазпик
Angry birds party, partyjazzpic, Енгри Бърдс парти
Бебешко парти, партиджазпик,  детско парти
Детско парти - "Бебеландия"

 

Бебешко парти: 1г. – 3г. Вариант 1

Всеки родител се вълнува, когато малкото му детенце навършва първата си годинка. Party JazzPic Ви предлага приказен карнавал за най-малките. Жирафът Жиро ще дойде на вашето тържество, за да Ви разкаже историите на Принцове, Принцеси, Малки прасенца, Червени шапки, Страшни вълци и Спящи Красавици.

Цена: 320.00лв.Бебешко парти: 1г. – 3г. – Вариант 2

Party JazzPic организира за Вашето дете Домашен Куклен Театър. Пренесете се в приказния свят на популярни, забавни и поучителни истории. Коя е любимата приказка на Вашето дете? А искате ли да я поканите в дома си?

 

Party JazzPic работи с професионални актьори и реквизит и има възможност да пресъздаде всяка от популярните приказки. Записването за "Домашен Куклен Театър" е поне две седмици предварително.

Цена: В зависимост от постановката.

 

Детско парти - "Бебеландия" - продължителност: 1 час, 2 часа
Подходящо за деца от 1 до 4 години
Партито включва: Професионално озвучаване, актьор - аниматор, помощник-аниматор, празнична украса, лакомство за всяко дете, свещички за тортата

bottom of page