top of page

Party JazzPic 

Начин на празнуване...

Парти за ГОЛЕМИ

 

Научи се да се забавляваш на работното  място и няма да имаш и един работен ден през целия си живот !

Фирмено парти

Party JazzPic знае, че всяка работна среда има нужда от малко разведряване. Предлагаме Ви една по-различна обстановка за Вашето фирмено събиране. Не Ви ли се е искало да облечете ефирна рокля или костюм и да отидете на изискано събиране с Вашите колеги? За различното Ви парти, Party JazzPic ще подбере подходяща програма, поднесена от професионални водещи – актьори, който ще направят Вашето изкарване – незабравимо преживяване. Но това не е всичко - ще има, разбира се, и много танци, забавления и награди за най-активните.

2AF02178-A1C2-4401-8816-97F5B27227BC (1).jpg

 


Party JazzPic  предлага на Вашето внимание цялостна организация на парти „Изненада” – ще намерим заведение, ще го украсим и ще поканим гостите. Ще напишем специален сценарий за „отвличането” на рожденика, както и за приятното изкарване на всички гости. Много изненади, игри и награди очакват всеки от гостите, а за най-атрактивните купонджии, ще има и подаръци. Превърнете един обикновен  рожден ден в незабравимо преживяване за Вашите близки!

Изненада за Рожден ден

Team Building
IMG_9166 (1)_edited_edited.jpg

Неделима част от успешното развитие на всяка фирма е събирането на всички колеги на Team Building. Party JazzPic предлага на Вашето внимание няколко варианта за Team Building:

 

IMG_9015.jpeg

• „Островът на Съкровищата” ​– пиратски Team Building
•„Да оцелееш сред природата” – планинарски Team Building
• „Преговори на маса” – градски Team Building
„Къде се намирам?” – градски Team Building
Party JazzPic може да организира за Вас и Вашите колеги Team Building по специален сценарий, подходящ за Вашите изисквания.

IMG_1385.jpeg
Приключенски лагер
     Новата услуга, която Party JazzPic предлага, е „Приключенски лагер”. Без да Ви обвързваме с конкретна дестинация, предлагаме на Вашето внимание един ден, изпълнен с много емоции. „Приключенски лагер” е вид Team Building, който се провежда в планинска местност. След състезанията и разходката, вечерта продължава в специално подбран ресторант с подходяща програма. „Приключенски лагер” се провежда на-често през почивните дни и е обвързан с нощувка. Подходящ е за малки фирми до 30 човека.
Семинар
         За правилното развитие на бизнеса са необходими различни форми на обучение, които да подпомогнат работния процес, да го направят по-успешен и разбира се по-приятен и лесен. Party JazzPic Предлага на Вашето внимание организиране на семинари:
- Избор на зала - градски/ извънградски семинар;
- Професионално озвучаване, мултимедия
- Организиране на кафе-паузи, обяд, вечеря;
- Вечерна програма
 
IMG_7559.JPEG
Коледно парти

 

      Коледата е възможна с Party JazzPic, Дядо Коледа, Красивата Снежанка и Пакостливите джуджета.
За Вашето фирмено Коледно парти Party JazzPic ще донесе коледния дух. Хайде да видим кой си спомня песничка или стихотворение от детските години, защото Дядо Коледа ще раздаде подаръци само на послушните!
С много игри, танци и песни на народите ще изпратим старата година, за да посрещнем с чисти сърца новата!
 
bottom of page