top of page
Защо JazzPic ?

 

       Думата „джаз“ (jazz) е наричана думата на XX-и век, защото произходът и етимологията ù не са установени. Според речника за историята на американския жаргон думата „джаз“ (jazz)  идва от jism или gism,  означаващи висок дух, енергия.  Party JazzPic е мястото, където всяка идея за Вашето парти, е наша мисия.
Нашият екип е съвкупност от млади и енергични хора, специалисти в областта на организирането и провеждането на всякакви мероприятия. Ето и малко информация с какво се занимават отделните звена, отговорни за Вашето парти:

Party JazzPic ОРГАНИЗАТОР

Това е човекът, който ще намери мястото за Вашето събитие. Той ще се погрижи да се вместите в бюджета си. Ще подбере точната програма за събитието Ви. Да си добър организатор означава да разбираш какво иска клиентът!
 

парти за вас
вашето парти

Party JazzPic ДЕКОРАТОР

Декораторът на Вашето събитие е този, който ще се опита да Ви обещае, че всеки детайл от Вашето събитие е претворим. ТАКА Е, но тук идва ролята на Професия ОРГАНИЗАТОР, чиято задача е да Ви помогне да се вместите в бюджета. Декораторът наистина ще превърне всяка Ваша фантазия в реалност, стига да имате достатъчно средства за това.

Party JazzPic АНИМАТОР

Всеки аниматор, който работи с Party JazzPic има на първо място професионална квалификация - актьор, музикант, танцьор или педагог.

 

Party JazzPic АНИМАТОР за деца:

 

На първо място тук е важно да си добър педагог. Несъмнено всеки човек си мисли, че работата с деца е лесна, но не е прав. Да работиш с деца, да успееш да хванеш вниманието на малчугана и да го накараш да играе по твоите правила е висш пилотаж в работата с деца. Да си детски аниматор означава да си креативен, да си неуморим, да си енергичен и най-вече да си добър човек, защото децата не обичат фалша и измамата.

аниматори

Party JazzPic АНИМАТОР за възрастни:

Това е човек, който има уникалната способност да разпознава и да се съобразява с  различните настроения на хората. Аниматорът за възрастни е психолог и актьор. Той знае как да Ви разсмее и знае как да Ви засрами. Аниматорът за възрастни е човек, който може да Ви накара да се изненадате от възможностите си да се забавлявате.

музика за вашето парти

Party JazzPic DJ

Това е може би най-важното звено за клиента. DJ-ят е човекът, който ще направи Вашето парти истински весело. Подборът на Професионален DJ е труден, защото най-важното нещо е каква музика харесвате. DJ-ите се развиват в различни стилове! Не допускайте грешката да извикате Salsa DJ на Вашето Retro Party или обратното. Всеки DJ има своите силни и слаби страни - тук е моментът в който Организаторът отново се намесва и Ви помага с избора на DJ.

фотограф за вашето събитие

Party JazzPic ФОТОГРАФ

Фотографът е "ОКОТО" на Вашето парти. Срещата с фотографа е важна част от организацията на едно мероприятие. Тук разчитайте на вътрешния си глас и разбира се на препоръките на Организатора.

Party JazzPic ВИДЕО ОПЕРАТОР

И видео операторът, както фотографът, трябва да има на първо място око за Вашето парти. Важно е да си допаднете, защото той ще е до Вас през цялото време. Да направиш добро заснемане на парти е като да направиш филм, но без сценарий. Задачата е трудна, особено, когато се стигне до монтаж. 

мероприятие
bottom of page