top of page
Защо JazzPic ?

 

       Думата „джаз“ (jazz) е наричана думата на XX-и век, защото произходът и етимологията ù не са установени. Според речника за историята на американския жаргон думата „джаз“ (jazz)  идва от jism или gism,  означаващи висок дух, енергия.  Party JazzPic е мястото, където всяка идея за Вашето парти, е наша мисия.
Нашият екип е съвкупност от млади и енергични хора, специалисти в областта на организирането и провеждането на всякакви мероприятия. Ето и малко информация с какво се занимават отделните звена, отговорни за Вашето парти:
Party JazzPic ОРГАНИЗАТОР
      Това е човекът, който ще намери мястото за Вашето събитие. Той ще се погрижи да се вместите в бюджета си. Ще подбере точната програма за събитието Ви. Да си добър организатор означава да разбираш какво иска клиентът!
 
planner-calendar-schedule-date-concept.jpg
Party JazzPic ДЕКОРАТОР
IMG_1222_edited.jpg
Декораторът на Вашето събитие е този, който ще се опита да Ви обещае, че всеки детайл от Вашето събитие е претворим. ТАКА Е, но тук идва ролята на Професия ОРГАНИЗАТОР, чиято задача е да Ви помогне да се вместите в бюджета. Декораторът наистина ще превърне всяка Ваша фантазия в реалност, стига да имате достатъчно средства за това.
Party JazzPic АНИМАТОР
Всеки аниматор, който работи с Party JazzPic има на първо място професионална квалификация - актьор, музикант, танцьор или педагог.

 

Party JazzPic АНИМАТОР за деца:

 

   На първо място тук е важно да си добър педагог. Несъмнено всеки човек си мисли, че работата с деца е лесна, но не е прав. Да работиш с деца, да успееш да хванеш вниманието на малчугана и да го накараш да играе по твоите правила е висш пилотаж в работата с деца. Да си детски аниматор означава да си креативен, да си неуморим, да си енергичен и най-вече да си добър човек, защото децата не обичат фалша и измамата.
IMG_9237.jpeg
IMG_9172.jpeg
Party JazzPic АНИМАТОР за възрастни:
     Това е човек, който има уникалната способност да разпознава и да се съобразява с  различните настроения на хората. Аниматорът за възрастни е психолог и актьор. Той знае как да Ви разсмее и знае как да Ви засрами. Аниматорът за възрастни е човек, който може да Ви накара да се изненадате от възможностите си да се забавлявате.
Party JazzPic DJ
   Това е може би най-важното звено за клиента. DJ-ят е човекът, който ще направи Вашето парти истински весело. Подборът на Професионален DJ е труден, защото най-важното нещо е каква музика харесвате. DJ-ите се развиват в различни стилове! Не допускайте грешката да извикате Salsa DJ на Вашето Retro Party или обратното. Всеки DJ има своите силни и слаби страни - тук е моментът в който Организаторът отново се намесва и Ви помага с избора на DJ.
closeup-dj-working-blue-light.jpg
woman-with-camera-taking-picture-reflection.jpg
Party JazzPic ФОТОГРАФ
Фотографът е "ОКОТО" на Вашето парти. Срещата с фотографа е важна част от организацията на едно мероприятие. Тук разчитайте на вътрешния си глас и разбира се на препоръките на Организатора.
Party JazzPic ВИДЕО ОПЕРАТОР
     И видео операторът, както фотографът, трябва да има на първо място око за Вашето парти. Важно е да си допаднете, защото той ще е до Вас през цялото време. Да направиш добро заснемане на парти е като да направиш филм, но без сценарий. Задачата е трудна, особено, когато се стигне до монтаж. 
close-up-blurry-man-radio.jpg
bottom of page